Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobry den kdo vešinou byva u zkoušek u jizd?z učitelu diky
Dobrý den, učitelé se na zkouškách pravidelně střídají, nelze říci kdo z nich je nejčastěji, skoro vždy jezdí zkoušky p. Tichý, hezký den :-)
dobry den mužu mit 2 jizdy za jeden den děkuji
Dobrý den, v jednom dni můžete mít 2x45 min. jízd tak to určuje zákon, hezký den :-)
Dobry den mohu v autoškole dostat pokutu nebo muzou nas zastavit policiste dekuju
Dobrý den, teoreticky to možné je, ale ještě se to nikdy nestalo nebo respektive v naší autoškole se to nestalo za dobu 15-ti let a ani jsme nikdy neslyšeli o žádném takovém případu, zkrátka to policisté nedělají, navíc se spolehněte na Vašeho učitele, že nedopustí, aby jste se do takové situace dostal/a, hezký den :-)
Případnou poznámku beru zpět, nejednalo se o p. Źáčka této firmy.... V kontaktech není jméno vyučujícího, ale pouze přijímení, kdo se má v tom vyznat... Děkuji za pochopení.
HIII HII NEKDO ŽARLI :-P ŽE PA ŽAČEK JE HEZKY KOUSEK :D TRAPAS SMAŽTE TO TU KAZI TO NĚJAKY POHLUPAVY MAMLAS JE TO NEJLEPŠÍ UČITEL KTERE HO SEM KDY POZNALA
No o tu mele za kydy dement pan žaček je vyborny učitel autoškoly!!!tak bez kritizovani smrade
Tak ten p. Žáček je určitě bezvadnej instruktor a asi nejen v učení autoškoly ale i svádění školaček... Takže holky dávejte bacha ať nenaletíte jak moje bejvalá... Řiď ať jedeš líp... Sbohem
Jako ne že bych to chtela ale jen se ptam když me neco napadne jinak jsem velice spokojena s vasi autoskolou dekuju
Dobrý den, ale v pořádku :-) jsme rádi, vaší spokojnosti si velmi vážíme, to je pro nás to nejdůležitější :-) hezký den :-)
Dobry den muže me autoškola dovezt domu ? Jelikož nekde to tk delaji tak se ptak KUJI:-*
Dobrý den, možné to je, záleží však především na domluvě s učitelem, hezký den :-)
dobry den přeju :D jizdy jsou za každeho počasi diky
Dobrý den :-), ano jízdy jsou za každého počasí, přejeme hezký den :-)
prosím vas je p. Žáček tady?? nejak se mi nedailo spojit se s ním?? ja jenom jestli nemá dovolenou.. ale možna se mu jenom nedalo dovolat..
Dobrý den, p. Žáček je tady, dovolat by se mu mělo jít, pokud se Vám to nebude dařit napište nám prosím e-mail co potřebujete nebo zavolejte p. Tiché nebo p. Tichému, hezký den :-)
Jo to vim ale myslel jsem mel jsem na mysli jak dlouho trva nez mi ho vydaji ten řidicky prukaz.udelam zkousky a po jakedobe dostanu ten řidičak tak jsem to myslel dekuju
Dobrý den, po úspěšných závěrečných zkouškách si můžete nejdříve po týdnu požádat o řidičské oprávnění, které Vám bude vydáno za tři týdny od požádání, hezký den :-)
mohla bych si domluvit kondiční jízdu přímo v modré fabii?2J
Dobrý den, ano, stačí zavolat p. Tichému (který ale bohužel ztratil mobil :-) tak v současné chvíli ho seženete na 721121212, ale zítra večer a pozítři již zřejmě na jeho starém 773650996), hezký den :-)
Dobry de za jak dlouho je hotovy cca řidicky prukaz? Děkuji
Dobrý den, je to individuální dle časových možností klienta, ale lze ho zvládnout za 6-8 týdnů, hezký den :-)
dobry den nevite kde bych sehnala CD vyuka autoškoly?díky
Dobrý den, příští týden bude mít p. Tichá na obou učebnách CD u sebe, tak snad od ní, jinak nevím kde by se to dalo objednat jen jeden kus, zřejmě v nějakém knihkupectví, snad v librexu. Hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...