Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Wondřich
Dobrý den, možná že už tady podobný dotaz padl, ale zeptám se ještě jednou. Vlastním ŘP sk. B a v současnosti si dělám sk. A(21). V případě, že u závěrečné zkoušky neuspěji, přijdu o sk. B ihned nebo budu mít možnost opravy? Děkuji za odpověd....
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, v případě, že u závěrečné zkoušky neuspějete, tak Vám bude bohužel sk. B bloknuta ihned :-(
od: klara
dobry den chtela jsem se zeptat zda vyucujete toto pondely 27.7.09 na vsb dekuji za odp klara
Dobrý den, ano 27.7. budeme na Vysoké škole Báňské od 18 hodin na učebně D 106. Přejeme hezký den :-)
od: Veronika
Dobry den, chtela bych velmi podekovat za profesionalni a kvalitne vedeny vycvik ve vozidle mili a klidny pristup k zakum panu instruktoru Tomasi Otiskovi diky tomu budu vasi autoskolu doporucovat.
Děkujeme Vám :-) vážíme si toho a panu Otiskovi vše vyřídíme :-)
od: Mychal
Dobrý den,mám takový dotaz,18 měsíční lhůta výcviku začíná podáním přihlášky,nebo zahájením kurzu? děkujii..
Dobrý den, 18 měsíční lhůta začíná zahájením kurzu :-)
od: Klára
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy bude nějaká přednáška zdravovědy, popř. kde. Teoretické přednášky paní Tiché jsem navštěvovala během školního roku na naší škole, ale o prázdninách se to nemám kde dozvědět. děkuji
Přednáška zdravovědy byla minulý týden na Vysoké škole báňské. O dalším termínu Vás bude informovat Váš instruktor v autě nebo se jej dozvíte zde na našich internetových stránkách v sekci "novinky" - přeji hezký den :-)
od: Kamča
dobrý den, ráda bych se zeptala, jak řešíte splátky u klientů, kteří nemají na zaplacení jednorázové častky zakurz? A dále, jak dlouho trvá nezkrácená verze autoškoly. Děkuji za Váš čas
Dobrý den, splátky kurzovného se řeší indiviuálně. Nastoupíte do kurzu a odebíráte studijní bloky a praktické jízdy, postupně splácíte kurz v domluvených splátkách (jejich výši si nastaví klient sám po dohodě). Celková částka za kurz však musí být zaplacena nejpozději v den závěrečné zkoušky k získání řidičského oprávnění. Přejeme hezký den :-)
od: Michal
Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat, chtěl bych si udělat řidičák na čtyřkolku ale stále mi nikdo nebyl schopen říci jestli potřebuju skupinu B nebo nějaké ze skupin A děkuji.
Dobrý den, když si uděláte sk.B máte jistotu, že čtyřkolku můžete řídit. Další možnost je sk. B1, která opravňuje k řízení motorových vozidel, jejichž pohotovostní hmotnost nesmí být vyšší než 550 kg, ale tato skupina je na absolvování jen o něco méně náročná než sk. B. Takže já doporučuju sk.B :-) Tam je podstatný počet kol (což je ve vašem případě 4) a hmotnost toho vozidla... Podle vyhlášky č. 31/2001 SB. §2 odstavec 5 písmeno a),b) :-D
od: Michal
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá jedno sezení v učebně na VŠB, které začíná v 18h. Děkuji
Dobrý den, jedno sezení v učebně trvá asi hodinu, hodinu a půl :-)
od: wewa
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nutné odevzdat k přihlášce lékařské potvrzení ihned. Je možné ho donést o týden později? Důvod: "jsem z vzdálenějšího města a nemám domů cestu". Také jsem se chtěla zeptat, kdy mohu nastoupit do Vašeho kurzu? :-). Lze k přihlášce donést fotografii vytisknutou na běžném papíře, nebo je nutný fotopapír :-) Děkuji mockrát za Vaši odpověď a přeji Vám pěkný pondělní den. Wewa
Dobrý den, ano lékařské potvrzení je možné dodat na druhé nebo třetí schůzce. Fotografii k přihlášce přikládat nemusíte. Fotografii je nutné dodat až po úspěšně složené závěrečné zkoušce. Kurz můžete začít hned když přijdete za paní Tichou do učebny :-) Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
od: Vlastik
Mate to tu moc pekne pani Ticha! Ze bych si zaplatil nejake kondicni jizdy? Ridil jsem snad naposledy jedno z vasich aut nekdy pred deseti lety :) Drzim palce, at se dari!
Děkujeme za podporu, at se Vám také daří Vlastíku :-)
od: lukas
Zdravím chci se zeptat jak dlouho trvá pomalý kurz když přijdu v pondělí 13.7.09 na všb s potvrzenou přihláškou kterou jsem si právě vytisknul. Tedy když začnu 13.7.2009 kdy bude konec přibližně čas si vždy udělám děkuji vám moc za odpověď
Dobrý den, z Vašeho dotazu čtu mezi řádky že chcete šlápnout do pedálu a udělat autoškolu co nejdříve. Chcete vlastně rychlokurz, ale nechcete za něj platit penězi nýbrž svou pílí a připraveností. Odpověď zní ano je to možné :-) Ale bude to opravdu vyžadovat Vaši práci a Vaši časovou flexibilitu.
od: Lukáš
Dobrý den, chci se zeptat jak je to s autoškolou, slyšel jsem různé varianty. Posledního října mi bude 18let. Mohu začít autoškolu už v srpnu a udělat i závěrečné zkoušky a jízdu před 18. rokem? Nebo se závěrem musím počkat až po narozeninách. Jak dlouho asi trvá celý kurz. Děkuji za odpověď a pěkný den Stehlík
Dobrý den, autoškolu začít můžete před dovršením 18 let ale závěrečnou zkoušku můžete absolvovat až den po svých narozeninách. Nám se osvědčil takový model, že student autoškoly, který čeká na dovršení 18 let třeba 3 měsíce tak jako Vy tak dochází do učebny a odebírá studijní bloky (těch můžete odebrat kolik chcete, výuka teorie je u nás zdarma), udělá si výcvik v zdravotní přípravě, výcvik v údržbě vozidla, seznámení s celkovými nároky, které jsou na žadatele o řidičské oprávnění kladeny a podle toho si sám režíruje svůj kurs a měsíc před 18. narozeninami začne čerpat jízdy (tedy praktický výcvik v řízení vozidla) a bez stresu jde pečlivě připraven na závěrečné zkoušky. Myslím si, že takový model by byl vhodný i pro Vás :-) Takže přijďte do učebny a paní Tichá Vás ráda uvítá
od: Kačka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se s kamarádkou přihlásit do vaší autoškoly - učebna VŠB Poruba a jaký je postup? Děkuji.
Dobrý den, ano je to možné, přihlásit se můžete již příští pondělí tedy 20.7. Když přijdete do učebny obdržíte přihlášku a p. Tichá Vám vysvětlí jak ji vyplnit. nebo můžete přihlášku vyplnit i sama, pokud si ji vytisknete z našich webových stránek nachází se v sekci "přihláška". Po vyplnění přihlášky můžete již začít odebírat jízdy. Zaplatit autoškolu lze až po odebrání jízd tedy před závěrečnou zkouškou. Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
od: Rosta
Dobrý den zajímalo by mě jestli vyučujete i na adrese M. Bajerová? A taky by mě zajímalo kdy jsou další termíny začínajících zkoušek děkuji.
Dobrý den, na adrese M. Bajera nevyučujeme ale můžete docházet na učebnu na Vysoké škole Báňské, která je také v Porubě. Autoškola probíhá podle individuálního studijního plánu proto si můžete zvolit sám začátek své autoškoly,můžete začít hned nebo například docházet do učebny, nabývat vědomostí a začít třeba až v září :-)
od: Papulová
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat co se stane když neudělám zkoušky z jízd?slyšela jsem že mám pak už jen dvě šance,je to pravda?nebo mužu je dělat tak dlouho dokud je neudělám?děkuji za odpověd,hezký den!
není to pravda zkoušky jsou omezeny časově nikoliv počtem pokusů: nahlédneme-li do zákona :-) v § 39 zákona č. 247/2000 Sb. se píše: "Neuspěl-li žadatel (žák autoškoly) o řidičské oprávnění při zkouškách do doby 6 měsícu ode dne zahájení první zkoušky, je povinen před další zkouškou absolvovat novou výuku a výcvik v plném rozsahu (tedy celou autoškolu znova)." To znamená že pokusů máte kolik chcete ale stihnout to musíte do půl roku od prvního pokusu :-) Hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927